Hoito-ohje

Hoito-ohje

Dotterin tuotteet on tehty käytettäväksi – mitä useammin käytät korua, sitä ympäristöystävällisempi siitä tulee. Seuraavilla ohjeilla saat pidettyä korustasi hyvää huolta, niin se pysyy mukana elämässäsi mahdollisimman pitkään.

Materiaalina vaneri on ympäristöystävällinen ja kevyt, ja se kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä. Yhdestä asiasta se ei kuitenkaan tykkää, kosteudesta. Suosittelemme ottamaan korut pois korvista ennen uimista, saunomista tai muita vastaavia vesileikkejä. Vaneri ei pidä kemikaaleista, kuten hiuslakasta, meikinkiinnityssuihkeesta tai hajuvedestä. Suosittelemme laittamaan korvikset korvaan vasta hiustenlaiton ja meikkauksen jälkeen.

Käytämme koruissa nikkelitöntä 925 sterling-hopeaa ja 24k kullalla päällystettyä sterling-hopeaa. Hopea on allergiavapaa, pitkäikäinen sekä helposti huollettavissa ja kierrätettävissä oleva materiaali. Käyttämämme hopeaosat suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa.

Korujen hopeaosia on hyvä säännöllisesti pyyhkäistä sterling-hopealle tarkoitetulla liinalla. Puhtaana hopea pysyy hyvänä ja kirkkaana pidempään.

Jokaisen korun mukana tulee kaunis ja käytännöllinen korurasia. Suosittelemme säilyttämään koruja alkuperäisessä pakkauksessa, ettei ne altistu kosteudelle, naarmuunnu tai väänny.

Takaisin päiväkirjaan

Kommentoi

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.