Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys

Me ajattelemme, että muiden auttaminen ei ole koskaan itseltä pois, vaan hyvä synnyttää aina lisää hyvää. Lahjoitamme tuotostamme 5 % mielenterveystyötä tekeville järjestölle Suomessa. Apu menee kohdistetusti lasten ja nuorten mielenterveyden vahvistamiseen ja ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön.

Dotter lahjoittaa 5% tuotostaan MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kautta tehtävään mielenterveystyöhön. MIELI ry on mielenterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia. MIELI ry haluaa yhteiskunnan, jossa mielenterveyden teemoista puhuminen on turvallista eikä siihen liity häpeää.


"MIELI ry vahvistaa kaikkien Suomessa asuvien mielen hyvinvointia ja tukee haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia. Edistämme mielenterveyttä elämänkulun kaikissa vaiheis­sa sekä ehkäisemme mielenterveyden ongelmia ja itsemurhia. Rakennamme osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, edistämme yhdenvertaisuutta, vahvistamme välittämisen kulttuuria ja tarjoamme tukea elämän kriiseissä."

 

Lasten ja nuorten mielenterveyden vahvistaminen
MIELI ry vahvistaa ja tukee lasten ja nuorten mielenterveystaitoja ja huolehtii siitä, että he saavat helposti apua vaikeissa elämäntilanteissa.

Mielenterveyden vahvistaminen varhaisessa vaiheessa auttaa selviytymään myöhemmissä elämän tilanteissa. Monet lapset ja nuoret kokevat myös elämässään vaikeita asioita, joihin he tarvitsevat asiantuntevaa apua selviytyäkseen. Meidän tehtävämme on tarjota kasvattajille ja ammattilaisille osaamista sekä työkaluja tähän tarpeeseen.

Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen visio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin.

Mitä lahjoitusvaroilla tehdään?
MIELI ry edistää mielenterveyttä, opettaa mielenterveystaitoja ja tekee työtä ongelmien sekä itsemurhien ehkäisemiseksi. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen.

MIELI ry vahvistaa ja tukee lasten ja nuorten mielenterveystaitoja ja huolehtii siitä, että he saavat helposti apua vaikeissa elämäntilanteissa.

MIELI ry tarjoaa koulutuksia, materiaaleja sekä välineitä lasten ja nuorten kanssa toimiville ammattilaisille varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja sosiaali- ja terveystoimessa, jotta he osaisivat vahvistaa lapsen ja nuoren mielenterveystaitoja. Lapsille ja nuorille tarjotaan myös tukea vaikeisiin tilanteisiin sekä ohjataan heidät tarvittaessa saamaan apua.

”Yksi mielenterveydelle lahjoitettu euro maksaa itsensä viisinkertaisesti takaisin.”

Lisätietoa aiheista:
Lahjoitusten lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja vaikuttaa ja tehdä yhteistyötä.

Hyvä rakentuu pienistä asioista ja teoista. Jokainen meistä voi vaikuttaa siihen, millaisessa maailmassa elämme. Pienikin askel on askel oikeaan suuntaan.
Takaisin päiväkirjaan

Kommentoi

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.