Vastuullisuus

Vastuullisuus

Puhtaasti kaunista

Suunnittelemme, kuvitamme ja valmistamme korumme itse. Tavoitteemme on luoda ikisuosikkeja, joita haluat käyttää yhä uudelleen. Dotterin uniikit puukorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Välttääksemme ylijäämää ja turhaa luonnon kuormittamista valmistamme koruja vain rajoitetun erän.

Käytämme korujen valmistusmateriaalina korkealaatuista kotimaista PEFC- ja FSC-sertifioitua koivuvaneria. Materiaalina vaneri on ympäristöystävällinen ja kevyt, ja se kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä. Pyrimme hyödyntämään käytettävästä vanerista kaiken mahdollisen, jotta mitään ei menisi hukkaan.

Käytämme koruissa nikkelitöntä 925 sterling-hopeaa ja 24k kullalla päällystettyä sterling-hopeaa. Hopea on allergiavapaa, pitkäikäinen sekä helposti huollettavissa ja kierrätettävissä oleva materiaali. Käyttämämme hopeaosat suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa.

Valmiit tuotteet pakkaamme kierrätetystä kartongista tehtyihin pakkauksiin, jotka valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Jos haluat antaa korun lahjaksi, toimitamme tilauksen mukana paketointia varten tarkoitetun lahjapaperin. Paperin kuosi on koruihin sopiva herkkä Spring Flowery kukkakuosi, joka on valmistettu ympäristöystävällisestä ruohokuitupaperista ja sillä on FSC®-sertifikaati.

Dotterin tuotteet on tehty käytettäväksi – mitä useammin käytät korua, sitä ympäristöystävällisempi siitä tulee. Autamme sinua pitämään huolta korustasi. Lue lisää hoito-ohjeesta.

Korurasia, lahjapaperi ja postituspaketti

Takaisin päiväkirjaan

Kommentoi

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.