Loppuvuoden tapahtumat

Loppuvuoden tapahtumat

Joulu lähestyy ja sen mukana tulevat kaikki ihanat joulukaupat ja -tapahtumat. Pääsemme ensimmäistä kertaa mukaan juuri niihin myyntitapahtumiin, joissa olemme aikaisemmin itse tykänneet käydä. Merkkaa päivämäärät kalenteriin ja tule moikkaamaan meitä!

Jälleenmyynti Miela 31.10. asti (TRE)

Korujamme pääsee ostamaan lokakuun loppuun asti Mielasta Tampereelta. Mielan kivijalkaliike sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä. 

Tuuliamoods puoti 14.10.- 23.12. (TRE)

Tuuliamoods avaa lokakuussa aivan uuden tunnelmallisen puodin Tampereen Viinikkaan. Saimme kunnian päästä mukaan tähän ihanaan 20 pienyrittäjän porukkaan. Puodissa tulee olemaan taidetta, koruja, paperituotteita ja paljon muuta. Puodin avajaisia vietetään lauantaina 14.10.
Nekalantie 36, Tampere

Suomen Kädentaidot -messu 17.–19.11. (TRE)

Marraskuussa pääsemme ensimmäistä kertaa käsityömessuille Dotterina. Messut ovat olleet meille vuotuinen perinne asiakkaan roolissa. Nyt pääsemme kokoamaan oman osaston ja näkemään tapahtuman eri vinkkelistä. Tämä on meille iso ja tärkeä tapahtuma. Eniten odotamme teidän tapaamista livenä sekä messujen upeaa tunnelmaa!

Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista. Tänä vuonna tapahtuma kietoutuu yhteisöllisyyden lämpöiseen voimaan.

Meidät löydät hallista A, osasto A 419. 

Klikkaa lipunmyyntiin

Designkaverit Iloinen Joulukauppa 4.11.-23.12. (JKL)

Designkavereiden Iloiset pop up kaupat kokoavat yhteen kotimaisia designmerkkejä ympäri Suomen. Kaupoista löydät sesonkiin sopivia tuotteita vaatteista, koruista ja asusteista aina sisutukseen, paperituotteisiin, luonnonkosmetiikkaan ja lähiruokaan saakka.

Tänä jouluna Iloinen Joulukauppa järjestetään Jyväskylän Forumissa ja me olemme mukana. Iloinen joulukauppa on meille yhden haaveen toteutuminen. Muistamme hetken muutaman vuoden takaa, kun leikittelimme ajatuksella, että meidän omat korut olisivat joskus Designkavereiden kaupassa. Ja tänä jouluna ne ovat. <3

Ornamon Design Joulu X Designkaverit 9.–10.12. (HKI)

Ornamon Design Joulu kokoaa yhteen kotimaisen designin tekijät ja brändit. Myyntitapahtuma järjestetään Pikku-Finlandiassa, Helsingissä.

Mukana on satakunta kotimaisen designin brändiä ja tekijää. Jouluostosten lomassa voit jutella paikalla olevien muotoilijoiden kanssa, piipahtaa second-hand myyntipisteissä tai osallistua vaikka työpajoihin!
Pääsy ilmainen. 

Avoinna yleisölle:
la 12–18
su 11–17

 

Uuden Muotoilun Joulumarket 17.12. (Turku)

Uuden Muotoilun Joulumarket järjestetään Logomon suuressa aulasalissa sunnuntaina 17.12. klo 11-17. Mukana yli 70 kiinnostavaa designmerkkiä ympäri Suomen, myyjäisväkeä viihdyttää DJ, taidepaja ja Teatron ravintola palvelee tapahtuman ajan.

Tule viettämään tunnelmallista päivää muotoilun parissa, tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin tekijöihin ja tekemään kestäviä löytöjä itselle, kotiin tai pukinkonttiin!

Tapahtumaan vapaa pääsy.

Takaisin päiväkirjaan

Kommentoi

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.